טיפול בהשמנת יתר ..... ..

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

09/06/2018 | 19:00 | מאת: רואא

שלום רב דר סקרן בת 21 , נסיתי כל סוגי הדיאטות , שלמתי הרבה כסף , עשיתי ספורט ופעילות פיזית למשך חצי שנה ועייפתי, ירדתי ועליתי הכל בחזרה עברתי ניתוח מיני מעקף לפני שנה ירדתי יפה 37 ק"ג אמי ממש מורצה למרות שהייתי צריכה להוריד 50 ק"ג , אבל... התחלתי לעלות במשקל 😔 עוד פעם עליתי 4 ק"ג ומשקל ממשיך לעלות . מה לעשות, השיאלה היא איך אפשר להפסיק אוכל !!!! באתי אליך לביקור לפני חודש דיברנו חזרתי הביתה נסיתי לאכול כמויות קטנות ולא לנשנש ולהימנע משתייה מתוקה ונכשלתי , עבר שבוע וחזרתי כמו שהייתי להרגלי האכילה הרעים , לא יכולה לשלוט רוצה פתרון עיייייפתי לא רוצה חיים כאלה. מבקשת עזרה והמלצה

רואא שלום. הניתוח אינו סוף התהליך אלא רק תחילתו. כדי שהניתוח יצליח לאורך זמן את חייבת להיות בליווי תזונתי - קבוצות תמיכה, דיאטנית בריאטרית שמתמחה בניתוחים אלו לפחות פעם בחודש ובתקופות שהאכילה פחות מסודרת כדאי אחת לשבועיים. שילוב בין ניתוח למעקב תזונתי יכול לעזור לך לשנות את הרגלי האכילה, וככל שתתחילי מוקדם יותר כך גדלים סיכויי ההצלחה שלך. אנא קבעי תור לדיאטנית בהקדם. את יכולה לקבוע אצלינו באסיא מדיקל או לדיאטנית המתמחה בבריאטריה דרך קופת החולים שלך. בהצלחה!

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה