דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

08/06/2018 | 06:56 | מאת: /

בוקר טוב דר סקרן בת 22 עברתי ניתוח לפני שנה וחצי , ירדתי 50 ק"ג ונולדתי מחדש , מדואגת כל הזמן ופוחדת לעלות בחזרה במשקל יש לי שתי שאלות בבקשה : האם הקיבה מתרחבת וחוזרת לגודל שהייה לפני ניתוח (אחרי שנים רבות )?? , אם כן אז כמה צפוי לעלות במשקל ? האם אפשר לגעת למשקל ההתחלתי !!! תודה.

שלום רב, הקיבה יכולה להתרחב מעט, אך אף פעם לא גודלת בחזרה. לא מספיק שעוברים רק את הניתוח. צריך לשמור על אורח חיים בריא, כולל דיאטה, ספורט, שתיה מרובה, לקחת ויטמינים ובכך נשמור על ההצלחה שלנו. במידה ולא עושים את זה, יש אנשים שיכולים לעלות במשקל ואפילו להשמין בחזרה. תמיד אני אומר הפתרון של הבעיה, הוא בידיים של המנותח.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה