עליית מיצי מרה לאחר מיני מעקף

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

05/06/2018 | 12:34 | מאת: מור

עברתי ניתוח מיני מעקף קיבה ותיקון בקע סרעפתי לפני שבועיים, בחמישה ימים אחרונים אני סובלת מרפלוקס (למרות שאני מטופלת בקונטרלוק בוקר וערב) של מיצי מרה ששורפים לי את הגרון והוושט, רק לאחר 4-5 שעות זה נרגע במקצת. יש לציין שאני מקפידה לא לשכב אחרי אכילה ושתייה . וזה קורה למרות שאני עם הגבהה של שלוש כריות על מנת למנוע את הרפלוקס הזה וזה קורה בכל זאת. מה ניתן לעשות?

שלום רב, צריך סבלנות, המצב בדרך כלל משתפר. בנוסף נא לקחת 20מג לוסק פעמים ביום במשך שבועיים ולאחר מכן פעם ביום במשך 3 חודשים.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה