אופצייה לניתוח מתאים

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

09/05/2018 | 10:21 | מאת: פסח

שלום רציתי לשאול אם ישנם המון הידבקויות בקיבה ולאחר 2 ניתוחים קודמים ובגלל בעיות רפואיות היה צורך להוציא טבעת מתכוננת נוצרו עם הזמן הידבקויות ולא מצליחים לבצע שום אפשרות לניתוח אם זה שרוול,או מיני ,או בלון או אחר , מה נשאר כאופצייה אחרת שאולי לא מוזכרים כאן ? תודה

שלום רב, לאחר ניתוחים בבטן, לפעמים מפתחים הידבקויות קשות. בדרך כלל אפשר להפוך את הניתוח לניתוח כמו מעקף קיבה. במידה וזה בלתי אפשרי אפשר לעשות ניתוח על שם סקופינרו. כירורג מנוסה יכול לבצע כל סוגי הניתוחים.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה