שלולים ארבע פעמים ביום

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

16/04/2018 | 00:39 | מאת: אור

שלום דר סרקרן בת 20 עברתי ניתוח לפני 9 חודשים ירדתי 35 ק"ג וממשיכה לרדת עדיין צריכה להוריד עוד 20 ק"ג עכשיו אני סובלת משלשולים וזה מאוד כואב לי ופוגע בי בגלל ריח היציאות המגעיל ממש מגעיל ולא נורמלי, אוכלת הכל , עומדת בדיאטה כמו שצריך אז למה אני משלשלת כל כך עכשיו!!!?

שלום רב, שלשולים טקסים אלו תופעות לוואי של הניתוח. עם הזמן כל התסמינים משתפרים. בשלב זה צריך לפנות לרופא המשפחה שירשום לך Creon, כדור שמכיל אנזימי לבלב.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה