תיקון ניתוח מעקף קיבה

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

06/03/2018 | 10:34 | מאת: יסמין

אני אחרי ניתוח מעקף קיבה מ2008 אחרי שתי לידות חזרתי לאותו משקל אני מעוניינת לעבור עוד הפעם ניתוח תיקון למעקף כדי לרדת במשקל האם אפשר ואין לי בעיה שגם יהייה באופן פרטי באסותא

שלום רב, צריך לעבור את כל הבדיקות הדרושות לקראת ניתוח כולל גסטרוסקופיה וצילום בליעה. לאחר מכן נדון על כל האפציות

06/03/2018 | 11:39 | מאת: יסמין

אמרו לי שעם הניתוח הזה לא ניתן לעשות גסטרוסקופיה ואני רוצה לדעת למי לפנות כי אני מעוניינת אך ורק לדר סקרן הכי מומחה ואצלו אני עשיתי הניתוח הראשון בהלל יפה אשמח לתגובה

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה