ניתוח חוזר .... *******

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

20/02/2018 | 08:43 | מאת: למא

בוקר טוב בת 22 עברתי ניתוח מיני מעקף לפני 8 חודשים ירדתי 30 ק"ג ועליתי בתקופה האחרונה 2 ק"ג היום אני שוקלת 93 וצריכה להוריד עוד 30 ק"ג , לא מצליחה לרדת אוכלת הכל פוחדת שאעלה בחזרה הכל , האם זה אפשרי שתנתח אותי דר נאסר עוד פעם ? לעבור עוד ניתוח תודה מראש.

שלום רב, הניתוח הוא לא הפתרון למחלת ההשמנה, הוא כלי עזר. הפתרון בידיים שלך, צריך לשמור על אורח חיים בריא, דיאטה, וספורט. צריך להגיע למעקב אצלי ואצל דיאטנית

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה