ניתוח מעקף קיבה משולב

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

15/02/2018 | 19:23 | מאת: אור

אני בת 50 וה-bmi שלי 35, הייתי בייעוץ כירורגי בשל בקע סרעפתי גדול ורפלוקס קשה שלא נרגע למרות טיפולים תרופתיים ושינוי תזונה. הכירורג המליץ לי לעבור ניתוח משולב של תיקון הבקע יחד עם מעקף קיבה, התבקשתי לעשות בדיקות לפני ועדה. שאלתי האם יכולים לפסול ניתוח משולב בשל בולימיה ממנה סבלתי לפני כעשור? שאלה נוספת הכירורג אמר שאוכל לקבל ניתוח למרות ה-bmi 35 בשל פריצות דיסק שיש לי בגב, האם זה נכון?

שלום רב, BMI מעל 35 עם מחלות נלוות הוועדה תאשר את הניתוח. בניתוח צריך למשוך את הקיבה בחזרה לחלל הבטן, לתקן את הבקע הסרעפתי ולבצע מעקף קיבה. בהצלחה

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה