שאלה לדוקטור סקרן ........

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

07/02/2018 | 03:54 | מאת: ענת

שלום רב, ראשית מודה לך על כך שהכאב שהיה לי והמחנק נעלמו כלא היו! כמות האוכל שאני מסוגלת לאכול גדולה בהרבה מהיכולת שהייתה לי לאחר השרוול, הבנתי שיש כיס קטן, ובסיכום הניתוח כתוב פאוצ' 34 ואורך 12 ס"מ, כמובן שאני בוחרת לאכול נכון, אך חוששת מההמשך, ציפתי להגבלה יותר גדולה...ואשמח לדעת מה זה אנטרו-טומיה? את הניתוח עברתי 14/1 האם אני יכולה ללכת לרקוד ריקודי עם? תודה מראש ענת

שלום רב, בניתוח מעקף קיבה משאירים נפח של פאוץ' סביב 80-100 ס''מ"ק, הפאוץ' מחובר למעט הדק. בניתוח זה יש הקטנה של נפח השרוול בנוסף לעקיפה של 2 מטר מעי הדק שלא מאפשרים ספיגה בקטע זה. המעבר בין הפאוץ' למייצהוא מהיר, אין את.התחושה שאוכל תקוע בקיבה. אנטרוטומיה: מילה לועזית שפותחים את המעי הדק בכדי לחברו לקיבה. אין לי בעיה עם כל סוג ספורט או ריקודים. בהצלחה

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה