קבוצת תמיכה למנות מיני מעקף

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

21/12/2017 | 23:36 | מאת: יערית

ערב טוב אני נותחתי לפני כ 7 חודשים ירדתי כ 30 קג .עדיין צריכה להוריד כ 10 קג. השאלה היא האם יש קבוצות תמיכה הנפגשים על בסיס קבוע אחת לשבוע? ואם כן איפה יש קבוצות כאלה והאם יש השתתפות של קופות החולים? אני מבוטחת במכבי. אשמח אם למישהו יש מידע בקשר לזה.

הי יערית, למכבי יש קבוצות תמיכה המיועדות למנותחי קיצור קיבה. תוכלי לקבל פרטים על מיקום הקבוצות ועלותן במכונים הבריאטרים של מכבי ובמוקד זימון התורים. בהצלחה! יפית.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה