--------------------------

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

21/12/2017 | 12:01 | מאת: ,,,,,,,

שלום דר סקרן עברתי ניתוח מיני מעקף לפני 5 חודשים , אוכלת הכל לא מרגישה שיש הגבל הכמויות גדולות , מה שהשתנה אחרי הניתוח הוא שאני אוכלת כל 3 שעות מנה גדולה מרגישה רעב למרות שאני אוכלת מנה ענקית לא יודעת מה לעשות ! אהי באמצע מלחמה יומיומית לפני ניתוח הייתי סובלת מריפלקוס וצרבת מחודש התחלתי להרגיש צרבת וכאבים בקיבה מה ההמלצה שלכם ? "הכמויות " לא בסידר מה עליי לעשות ותודה מראש.

ניתוח מעקף קיבה היו מצויין להורדה במשקל עם איכות חיים. כל השאר בידיים שלך. לשמור על אורח חיים בריא, ספורט, מעקב דיאטנית וכדו' זה בידיים שלך. אני מציע לך עוד פעם לפגוש דיאטנית או קבוצת תמיכה ולהתחיל שינוי באורח חיים. בהצלחה

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה