ניתוח בריאטרי שרוול או מיני מעקף

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

11/12/2017 | 16:55 | מאת: Natali

היי לבת דודה שלי יש סקלרודרמה רציתי לדעת בבקשה האם מותר לנתח עם סקלרודרמה? חייבת לציין שזו סקלרודרמה ממוקמת רק בעור וממש התחלתית, אין עדיין תופעות מלבד הריינו בידיים (הלבנה בקור) אם כן איזה סוג ניתוח מומלץ לה? האם הסיכונים של הניתוח מוחמרים בגלל שיש סקרלודרמה? או שיש סיכונים נוספים שיש לשקול?

שלום, תודה על השאלה צריך לדעת איזה טיפול היא מקבלת, דעתו של רופא העור ואימונולוג. לאחר מכן מה ה BMI שלה? כמה היא שוקלת? ומה סוג האוכל שהיא אוכלת? אני מציע לפני שנדבר על ניתוח המטופלת צריכה לעבור בדיקות אצל רופא המשפחה כולל ביעותים ולאחר מכן נדון על ניתוח

11/12/2017 | 18:15 | מאת: Natali

תודה רבה על התשובה המהירה אמסור לה את תשובתך ואז אוכל לענות לך על השאלות המשך ערב מעולה ושוב תודה על תשובתך המהירה

11/12/2017 | 18:52 | מאת: Natali

תשובתה: לא לוקחת תרופות ולא סובלת מתופעות למעט ריינו ונעשו כל הבדיקות ויצאו תקינות.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה