צרבת חריפה אחרי מיני מעקף

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

07/12/2017 | 16:38 | מאת: חנין

שלום אני בת 39 עברתי לפני שנה ו8 חודשים בערך ניתוח מיני מעקף הייתי במשקל 102 ועכשיו 64 ללא עודפי עור אבל עם חוסר ויטמינים חריג לאחרונה אני סובלת מצרבת חזקה וחריפה שנותנת הרגשה של חנק וכאבים בחזה התחלתי לקבל פמוטידין40 בערך לאורך כל היום ( 3-4 ) כדורים עד שתחלוף הצרבת יחד עם זה התחילו בחילות ללא הצלחה להקיא שמלווה אותי כל היום ולא נותנת לתפקד כרגיל בעבודתי אשמח לדעת מה הסיבה ואיך אפשר לטפל בתופעה זו

שלום לך, צריך להמשיך עם בלוסק. לפני שנדון בדיוק מה הבעיה יש צורך.ליבור בדיקת גסטרוסקופיה וצילום בליעה וק"ת

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה