נשירת שיער לאחר ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

27/11/2017 | 14:41 | מאת: יעל

היי, מאז הניתוח כחמש שנים לא הלכתי למספרה. השיער נתלש ונותר על המסרק. הוא דליל ואינו צומח והולך ומתמעט. מה עושים ?

יעל שלום, נשירת שיער היא תופעת לוואי אופיינית לאחר ניתוחי קיצור קיבה, אך לרוב חולפת לאחר 8-9 חודשים מהניתוח. כנראה שהנשירה אצלך קשורה לחסרים תזונתיים. עליך לקבוע פגישה אצל דיאטנית בריאטרית הכוללת הערכת תזונתית ובדיקות דם מקיפות, ולקבל הנחיה לנטילת תוספים מותאמת אישית. תוכלי לקבוע פגישה אצלי במרכז לטיפול בהשמנת יתר בטלפון 03-7645444.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה