איך יורדים במשקל.......

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

18/11/2017 | 02:04 | מאת: נינא.

שלום עברתי ניתוח מיני מעקף ואני יורדת טוב במשקל אבל הבעיה שאני אוכלת כמות גדולה בארוחה ואני יודעת שזו התנהגות לא נכונה אני מנסה לשנות בכל דרך אפשרית .. בגלל שאני אוכלת כמות גדולה יחסית ובגלל תת הספיגה אני סובלת משלשולים מה שאני רוצה להבין הוא איך אני יורדת במשקל. האם אכילת כמויות גדולות ואחריהם שלשול כלומר אם אני משלשלת והאוכל יוצא מהגוף לא אשמין וזה לא משפיע על משקל !? וזאת מטרת הניתוח שכל מנכנס יוצא ואז יורדים במשקל ?

נינא שלום, הירידה במשקל לאחר ניתוח זה מורכבת מהקטנת כמות האוכל ותת הספיגה. יש חשיבות גדולה למה אוכלים, ואם התזונה לא בנויה בצורה נכונה בהחלט אפשר לעלות במשקל או ליצור חסרים תזונתיים שישיפעו על בריאותך. ניתן לשנות את הכמויות אם את מרגישה שהכמות גדולה מדי, באמצעות שינוי מרקמים וסוגי האוכל. כדאי מאוד להגיע להדרכה אצל דיאטנית המתמחה בבריאטריה שתעזור לך להתאים את סוג האוכל לירידה האידיאלית במשקל. מוזמנת לקבוע אלי פגישה במרפאה של ד"ר סקרן 03-7645444. בהצלחה!

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה