///////// עלייה במשקל ////

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

31/10/2017 | 22:43 | מאת: לולו

שלום בת 22 עברתי ניתוח מיני מעקף לפני 4 חודשים ירדתי 26 ק"ג עכשיו אני שוקלת 96 ק"ג , משבועיים עליתי במשקל קילו וחצי האם זה הגיוני ? האם יש סיכוי לעלות בחזרה אחרי ניתוח מסוג זה ? אני גם מרגישה עייפות ואין לי כוח לדבר ,לעבוד ואפילו לצחוק ! מה הממלצה שלכם ?

הי לולו, את צריכה להגיע לפגישת ליווי אצל דיאטנית בריאטרית, וכדאי גם לשקול תמיכה רגשית. אנא בצעי בדיקות דם וקבעי פגישה בהקדם לדיאטנית המתמחה בבריאטריה, ירידה במצב הרוח ועייפות מוגברת יכולה גם להיות קשורה לחסר בויטמינים. את העליה במשקל אפשר לעצור אם מטפלים בזה נכון ובזמן. מוזמנת להתקשר לקביעת תור אצלי במרפאה של ד"ר סקרן ברמת החייל: 03-7645444.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה