ניתוח שרוול וכיסוי המרה

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

23/10/2017 | 17:48 | מאת: זיוה

אני כבר אחרי שנתיים ללא טבעת. אני רוצה לעשות ניתוח שרוול האם זה אפשרי?וגם מצאו לי אבנים בכיס המרה הבנתי שצריך לעשות גם ניתוח.האם אפשר לעשות שתי ניתוחים יחד? הורדת טבעת עשיתי דרכך.תודה

שלום, אם ניתוח טבעת נכשל עדיף לעבור ניתוח מסוג מעקף קיבה. ניתוח טבעת וניתוח שרוול דומים מבחינת המנגנון, לכן עדיף להוסיף תת ספיגה וזה ניתוח מעקף. אין בעיה לכרות.את כיס המרה בניתוח מעקף. נא להתקשר ל 037645444, לקבוע אצלי תור במרפאה ואשמח לעזור

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה