אורך מעקף שאלה למומחים...

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

17/10/2017 | 18:10 | מאת: טלי

היי רציתי לדעת מה ההבדל בין לעקוף 2.5 יש לבין 1.8 מ בין ברמת הירידה במשקל בשמירה לאורך טווח לבין התאוששות בהחלמה ובין כמות האוכל שניתן לאכול אשמח לתשובה מקיפה על מנת לקבל החלטה מושכלת כמה לעקוף

שלום, בניתוחים מסוג מעקף קיבה המנגון לירידה הוא משולב. הקטנת נפח הקיבה ואי ספיגה. אורך הלואה שלא תספוג הוא בין מטר לשני מטר. מה נשקובל הוא בין 1.5 - 2 מטר. יותר משני מטר המנותחים יכולים לסבול משלשולים קשים או מתתתזונה. אצלי לולאת המעי הדק שלא סופגת היא כ-2 מטר.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה