בקע סרעפתי לאחר ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

14/10/2017 | 13:23 | מאת: NOT_FOUND

שלום דוקטור סקרן, לפני 4 שנים עברתי אצלך ניתוח שרוול, ירדתי 45 ועליתי 20, עשיתי השבוע צילום ושט קיבה עם בריום לראות למה אני לפעמים נחנקת ועם כאבים, ומסתבר שיש לי בקע סרעפתי בלתי יציב, מה אפשר לעשות? והאם בזמן ניתוח בקע אפשר לתקן את השרוול? תודה מראש ענת.

14/10/2017 | 13:53 | מאת: NOT_FOUND

שכחתי לציין שהבקע הסרעפתי כולל ריפלקס לושט.

כמו שכתבתי. הטיפול המומלץ תיקון הבקע והפיכת השרוול למעקף קיבה

שלום, צריך לתקן את הבקע ולהםוך את השרוול לניתוח מעקף קיבה בכדי למנוע רפלוקס

19/10/2017 | 16:48 | מאת: NOT_FOUND

להזמין אליך תור? תוכל לעזור לי בזה? אם מי אני מתאמת? תודה מראש ענת

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה