התרחבות הקיבה לאחר 3 חודשים

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

10/10/2017 | 03:37 | מאת: רינא

שלום רב דר נאסר בת 19 משקל התחלתי 125 קילו עכשיו אני 3 חודשים לאחר הניתוח (מיני מעקף) , ירדתי 16 קילו אתמול אכלתי עלי גפן עם קישואים הצלחתי להכניס כמות מאוד גדולה אחר כך שתיתי קולה וגם אכלתי ממתקים ונכנסו בקלות לא הרגשתי כאבים , אכלתי בלילה פיצה בשעה מאוחרת וישנתי ולא הרגשתי רע יום אחר יום אני מבקשת כמות יותר גדולה , האם יש סיבה קשורה לניתוח ? אני לא מרגישה כמו מה שצריך להרגיש אחרי אכילת כמויות גדולות אחרי ניתוח מסוג זה ? לא רוצה להרוס את הניתוח וממש רוצה לשנות ולא יכולה להפסיק אוכל ! מצב קשה מאוד אני מרגישה שיש לי קיבה מאוד גדולה ומתאימה לניתוח בריאטרי חדש ! האם זה הגיוני אני רק 3 חודשים אחרי , האם הקיבה מתרחבת כל כך בתקופה זו?! תודה מראש

רינא שלום, 3 חודשים לאחר הניתוח כמות המזון שאפשר לכהניס לקיבה גדלה. כדי לא לעלות במשקל את צריכה לדעת אילו מאכלים לאכול שיגבילו את הכמויות - למשל חלבונים כמו בשר, עוף, דגים, ביצים. הצלחת הניתוח תלויה באכילה נכונה, עליך לקבוע תור אצל דיאטנית המתמחה בניתוחים אלו. מוזמנת להגיע אלי למרפאה של ד"ר סקרן בטלפון 03-7645444. בהצלחה!

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה