הקאות מרתיות אחרי מיני מעקף

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

21/09/2017 | 01:48 | מאת: ערין

שלום בת 20 עברתי ניתוח מיני מעקף לפני חודשיים הכל טוב למרות שיש לי הקאות מרתיות בצבע צהוב בטעם מר מגעיל , כל יום בבוקר אני מרגישה שהקיבה שלי מלאה ומרגישה בפה טעם של דם או חמציות לא יודעת ! לא יודעת גם אם זה רגיל אחרי ניתוחים כאלה !?? אני יורדת גם במשקל באופן מאוד איטי רוצה לחזור כמו שהייתי שמנה 😭 ומאושרת ... קשה לחיות ולהמשיך כך . תודה מראש

ערין שלום, ריפלוקס של חומצות מרה הוא תופעת לוואי אופיינית לניתוח מעקף קיבה בהשקה אחת (מיני מעקף). חשוב לבדוק מדוע יש הקאות ולפעול להפחתתן ובהמשך למניעתן. לרוב חל שיפור עם הזמן אך כדאי מאוד שתגיעי לפגישת מעקב עם הרופא המנתח. בנוסף כדאי לקבוע פגישה אצל דיאטנית המתמחה בבריאטריה על מנת שתתן לך הנחיות שיקלו על ההקאות. הקאות לאורך זמן עלולות לסכן את בריאותך וחשוב מאוד שלא תתעלמי מכך, ושתפני בהקדם לטיפול דיאטנית ורופא. את יכולה לקבוע תור אצלנו במרפאה לדיאטנית בטלפון 03-7645444. בהצלחה, יפית.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה