חרטה אחרי ניתוח מיני מעקף .....

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

17/09/2017 | 12:19 | מאת: רואן

שלום ד"ר סקרן ויפית אני חודשיים לאחר ניתוח מיני מעקף , יש לי הרגשה של חרטה עדיין לא יכולה להתרגל , לא יכולה לשנות החיים שלי ואת הרגלי האכילה עדיין רוצה לאכול מהר ובכמות גדולה זה עושה לי רע אני יודעת וממשיכה להתנהג כך , עדיין בחירות האוכל אצלי לא השתנו אני מחפשת סוכרים וממתקים ומכניסה אוכל ככל האפשר בדיוק עבר 62 ימים מיום הניתוח ירדתי 20 קילו ועכשיו המשקל יציב משבועיים לא ירדתי בכלל לא ירדתי אפילו 100 גרם , לפי הידע שלי אני יודעת שצריך לרזות מחוסר הספיגה וגם צריך לרדת הרבה בשלושת החודשים הראשונים , לא יודעת מה לעשות אני מאוד מיואשת חשבתי שהניתוח הוא הפתרון הסופי בתקופה הזאת אני מאוד עצבנית ומנסה כל דרך שאפשרית כדי להשמין אני שוקלת עכשיו 102 הייתי שוקלת 122 קילו מה צריך לעשות אני יודעת שהפתרון אצלי אבל זה קשה לי באמת תודה על עזרתכם.

רואן שלום, האם את במעקב מקצועי? ניתוח בריאטרי הוא לא דבר שצריך לעבור לבד, ואת אף מעלה את הסיכון שלך לחסרים תזונתיים, סיבוכים ודיכאון כשאת מתמודדת לבד. מציעה לך לקבוע תור במהרה לדיאטנית קלינית ולתמיכה רגשית, כדי להצליח להתמודד טוב יותר עם ההחלמה וההתסתגלות לניתוח וכמובן גם כדי להביא לירידה במשקל. זהו חלון הזדמנויות חשוב ולא כדאי לחכות ולפספס אותו! תוכלי לקבוע תור אלי ולפסיכולוגית אצלנו במרפאה של ד"ר סקרן בטלפון 03-7645444.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה