ניתוח חוזר ////////>>>>>>

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

11/09/2017 | 14:14 | מאת: אור

שלום עברתי ניתוח מיני מעקף לפני 3 שנים ירדתי 50 קילו ועליתי בחזרה הייתי שוקלת 122 קילו לפני ניתוח השאילה היא מה הקריטריונים לעבור ניתוח חוזר היום אני שוקלת 105 הגובה 1.67 ?!

שלום, הניתוח הוא לא הפתרון. כל ניתוח נוסף מעלה את הסיכונים בניתוח. לשמור על אורח חיים בריא הוא יותר חשוב. דיאטה וספורט גם כן. אם הכשלון בניתוח הוא טכני (פאוץ' רחב או הלולאה הלא סופגת קצרה) כן יש מקום בניתוח מתקן. אם הבעיה היא אצלך חשוב להתחיל לעשות את השיני אצלך קודם.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה