רעבה כל הזמן אחרי ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

29/08/2017 | 17:30 | מאת: משורוולת

נותחתי שרוול לפני שישה ימים, אני עדיין בתזונה נוזלית ויוגורט ומיום לאחר הניתוח כל הזמן רעבה. אני שותה כוס מרק צלול ומרגישה שאני מסוגלת לשתות עוד כוס, אך מתאפקת בכח ומחכה חצי שעה לפחות לכוס הבאה. האם זה תקין? כל כמה זמן מותר לי לשתות כוס מרק צלול?

שלום, חלק מהמנותחים מרגישים רעב לאחר הניתוח. ניתן ללמוד להתנהל נכון כדי שלא תצטרכי להרגיש שאת "מתאפקת בכוח". זה תהליך שצריך לעשות עם דיאטנית בריאטרית, והוא חשוב כדי שתצליחי בניתוח ותדעי לשמור על הירידה במשקל גם בעתיד. כרגע את יכולה לאכול בהתאם לתזונה המותאמת לשלב, יוגורטים ומוצרי חלב נוזליים בכמות של חצי כוס עד כוס חד פעמית כל כשעתיים. בין לבין ניתן לשתות נוזלים. מרק צח מסונן נחשב כנוזלים.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה