מדוע אני לא מצליחה לרדת במשקל?

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

29/08/2017 | 09:46 | מאת: דנה

אכלתי היום: שתיתי בקבוק מיץ ירוק של פריניב, שתיתי כוס משקה שקדים אורז של אלפרו, אכלתי בוטנים גרוסים, קוקוס קלוי, 200 גרם חמאת בוטנים, 100 גרם טחינה גולמית, 10 יחידות אגוזי מלך, 10 יחידות קשיו, 10 יחידות פקאן, 10 יחידות שקדים, דייסת קוואקר שיבולת שועל עם צ''יה פשתן מלח וקינמון, מעדן שוקולד, חומוס עם חריף, סירפו מייפל, דבש, וצלחת אורז לבן. במה טעיתי? מה לא הייתי צריכה לאכול? בבקשה חוות דעתך. מדוע אני לא מצליחה לרדת במשקל?

דנה שלום, הרגלי האכילה שלך לא נכונים ויכולים להביא לעלייה במשקל. לא ניתן לתת ייעוץ תזונתי ותפריט מותאם אישית בפורום זה. מומלץ לפנות לדיאטנית להכוונה וייעוץ. הבצלחה.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה