דקירות מוזרות בצד ימין של הבטן

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

20/08/2017 | 14:22 | מאת: יפית

היי... אני שנה אחרי מעקף קיבה. בשבוע האחרון החלו לי בצד ימין של הבטן, מעט מעל המותן, דקירות מוזרות. האם זה מצריך בדיקה? האם לאחר ניתוח כזה, צריך להשאר או לשמור על מעקב רופא? אני יודעת שעם הטבעת הייתי הרבה מתייעצת עם הפקידה של המנתח. אבל מה לגבי המעקף?

שלום לך, תמיד אפשר לפנות לבדיקה או יעוץ אצל הרםוא המנתח. יש עוד אופציות אחרות: אפשר להיבדק על ידי רופא המשפחה או כירורג בקופת חולים ואף פעם לא מקבלים יעוץ על ידי מזכירה! יש עוד אופציות כמו הפורום שלי. בקשר לשאלתך: קשה לענות לך ולהגיע לאבחנה לפי ממה שכתבת. יש לפעמים כאבים לא מספרים ויש כאבים שצריכים המשך בירור. בכל מקרה מנותחים אחרי ניתוח קיצור קיבה שיורים במשקל יש סיכוי שהם יפתחו אבנים בכיס מרה או בכליות. בבקשה לפנות לרופא המשפחה או לכירורג של הקופה תקבלי הפניה ל-US של הבטן. בהצלחה

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה