ניתוח .........!!!!!!

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

09/08/2017 | 15:43 | מאת: לינא

שלום , ד"ר סקרן נותחתי על ידיך והכל מעולה ועבר טוב מבלי סיבוכים , אני אוהבת אוכל !!! מאוד והמון ומתגועגעת הייתי אוכלת הרבה ובכמות גדולה מאוד האוכל בשבילי כיף , אבל הייתי גם סובלת מכאבים בגב וברגליים והיה מחזור לא סדיר , דיכאון , לחץ דם גבוה , אז נאלצתי לעבור ניתוח מיני בייפס , עכשיו האם יש ניתוח להחזיר את מערכת העיכול כפי שהיה ? לבטל הניתוח שעברתי כאילו! אולי מה שאומרת לא הגיוני, עברתי תקופה קשה היום ואחרי חודש מהניתוח כל יום בוכה ، אוכל היה כל החיים שלי וכל הזמן אוכלת עכשיו אחרי הניתוח חושבת רק על אוכל ! מה דעתך ? מה צריך לעשות ?

לינא שלום, האם את נמצאת במעקב דיאטנית ופסיכולוגית? חשוב מאוד לקבל ליווי ותמיכה לאחר הניתוח, אפשר ללמוד לאכול בהנאה ואני מאוד ממליצה לך לנסות ליווי של אנשי מקצוע לפני שאת פונה לפתרון ניתוחי. במידה ולקחת תרופות נוגדות דכאון חשוב לדעת שניתוח מיני בייפס יכול להשפיע על הספיגה, תוכלי להתייעץ עם הפסיכיאטר לגבי החלפת סוג או מינון הטיפול התרופתי ואולי זה יעזור בשיפור מצב הרוח. מציעה לך בחום לנסות ליווי מקצועי. מוזמנת להתקשר אלינו במרפאה של ד"ר סקרן ולקבוע פגישה לדיאטנית ופסיכולוגית: 03-7645444. בהצלחה!

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה