מצב מוזר אחרי מיני בייפס.........

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

05/08/2017 | 01:15 | מאת: רואא

שלום ד"ר לפני 19 ימים עברתי ניתוח מיני בייפס אצלך .אני בת 20 ירדתי יפה 8 קילו וחצי אבל מה שמדאיג אותי הוא שאני יוכלה לאכול כל מה שאני רוצה ובכמויות גדולות מבלי הרגשה של כאבים , בחילות , הקאות או אפילו עייפות. הייתי אצל הדיאטנית אתמול והיא אמרה לי שבאמת אני אוכלת הרבה וגם מאכלים שצריך לנסות אחרי חודש מהניתוח אכלתי את המאכלים האלה אחרי שבועיים למשל : בשר , אורז , עדשים ,עלי גפן קובה בצקים ו עוד . וזה מדאיג אותי אני מתחילה לאכול ויכולה להמשיך אני מפסיקה לאכול כי אני פוחדת להמשיך לא מרגישה שבאמת יש הגבל ושותה במהירות ללא כאבים והכל נכנס בקלות אני חושבת שזה לא נורמלי פוחדת שלא ארד עוד במשקל ומתלבטת לא מרגישה שהניתוח עובד אחותי עברה את הניתוח הזה לפני שנה וחצי ועדיין היה לא יכולה לאכול מה שאני אוכלת לאחר הניתוח .מה אפשר לעשות ? למי צריך לפנות ? אני פוחדת הרבה מה אעשה ? אני עובדת עכשיו על חיזוק עצמי אבל המצב שלי מוזר ומדאיג מה יקרה עוד חודשיים ? עוד שנה?

שלום, אם זה נכון מה שאת אוכלת זה מאוד מדאיג. עברת ניתוח בריאטרי בכדי לפתוח דף חדש חממה שאת כותבת וזה באמת מוזר את עושה כל מה שבא לך. מאוד מוזר. בכל מקרה תגיעי אלי למרפאה ונדבר

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה