כאבים בצד ימין לאחר מיני מעקף

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

09/07/2017 | 17:21 | מאת: אמירה

שלום דר סקרן. אני עברתי ניתוח של מיני מעקף לפני שבעה חודשים. בשבוע האחרון יש לי כאבים בצד ימין עם הקרנה לגב. עשיתי us לכיס המרה וכבד והיה תקין. האם הכאבים הם מהקיבה או מהמיעיים? חשוב להזכיר שיש לי בקע בצד ימין אך הכירורג לא המליץ על ניתוח כל עוד ואין כאבים.

שלום, הכאב יכול לנבוע מהניתוח או ממצאים אחרים. סיבות אחרות: בקע, אבנים בכיס מרה סיבות ניתוחיות: בקע פנימי, דלקת באיזור ההשקה בין הקיבה למעי הדק. יש לבצע צילום בליעה וגסטרוסקופיה ובמידה הבדיקות תקינות יש לפנות למנתח לתיקון בקע.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה