בדיקות לוועדה בריאטרית

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

11/06/2017 | 09:05 | מאת: עמית

שלום, נקבע לי תאריך קרוב לוועדה בריאטרית והיום פתאום ראיתי בבדיקות דם שעשיתי שיש דברים שנפסלו ואין לי זמן לעשות בדיקות חדשות לפני הוועדה. האם הבאת תוצאות בדיקת גם שעשיתי לפני 4 חודשים בא יש לי את התוצאות החסרות והתוצאות שלהן תקינות יעזור? האם יקבלו את התוצאות האלו? בנוסף אם עשיתי בדיקה של ויטמין D והיא נפסלה על דם המולטי, האם יכולים לסרב בועדה בגלל זה ולבקש בדיקות חדשות ואז לבוא לוועדה נוספת?

כדאי להגיע לועדה עם כל הבדיקות. את יכולה להתקשר לשאול את מזכירת הועדה אם בדיקות מלפני 4 חודשים תקפות. אם הבדיקות לא יתקבלו או שיהיו בדיקות חסרות, תוכלי לפקסס אותן לאחר הועדה על מנת להשלים את החסרים ולקבל את האישור לניתוח. בהצלחה, יפית.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה