האם יכולה לקבל אישור וועדה לניתוח ואיזה ניתוח כדאי?

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

05/06/2017 | 18:13 | מאת: אילנה

BМI 39 פרופיל שומני גבולי. מלבד זה הכל תקין.איזה ניתוח כדאי? ושאלה אם בכלל וועדה תאשר לי ניתוח?

הקריטריונים לניתוח הם BMI מעל 40, או מעל 35 עם תחלואה הנלווית להשמנה. עליך לגשת לרופא המשפחה לבצע בדיקות לפני הועדה, במידה ויש לך מחלה נלווית כלשהי למשל סוכרת מסוג 2, יתר ל"ד, שומנים בדם, כבד שומני או בעיות אורתופדיות את עומדת בקריטריונים לניתוח. לכל ניתח יש יתרונות וחסרונות. את סוג הניתוח יש להתאים למטופל לפי הרקע הרפואי והתזונתי. תוכלי להתייעץ על כך עם כירורג ועם דיאטנית בריאטרית. בהצלחה! יפית.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה