האם כדאי ומתאים לי ניתוח חוזר כן? לא?

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

10/04/2017 | 00:00 | מאת: אנונימית

היי אני בת 32 לפני 5 שנים עברתי ניתוח שרוול בבית חולים סורוקה הניתוח עצמו עבר בסדר גמור לאחר 3 שבועות התחילו אצלי חולשות קשות התעלפויות יומיות כאבי ראש הקאות בלתי םטסקות אפילו מים הייתי מקיאה אחרי אשפוז של חודשיים גילו שהכל נובע מחוסר ויטמינים אדיר בגוף ובעיקר ויטמין בי 1 שכמעט ולא היה בכלל בגוף לאחר טיפול ורידי הכל הסתדר לאט לאט וירדתי 50 קילו. הצלחתי להיכנס להריון(זו היתה המטרה העיקרית של הניתוח בעניי אז) וילדתי ילדה שנה וחודש  לאחר הניתוח ושנתיים אחרי הלידה ילדתי שוב תינוק מתוק ובריא אבל מאז הלידה השניה משהו אצלי השתנה לא הצלחתי לרדת גם ואפילו עליתי בחזרה הכל... לא יודעת מה להגיד ניסיתי אלפי דרכים ירדתי 20 קילו בזכות הפליאו ועליתי 20 קילו בחזרה חושבת מאוד על ניתוח חוזר והיום גם מאוד מבינה מה אני צריכה לעשות בשביל זה יודעת שזה לא קסם ויודעת שיש הרבה עבודה והרבה שימור אבל מפחדת ולא יודעת בכלל מאיפה להתחיל... אשמח לשמוע את דעתכם בנושא ואולי גם הכוונה כיום שוקלת 118(לפני פסח) והגובה שלי 168 בערך. תודה רבה וחג שמח 😘

שלום לך, מזל טוב, שמחתי לשמוע שילדת פעמיים אחרי ניתוח שרוול. את סובלת שנית מהשמנת יתר חולנית ויש מקום לשקות הפיכת הניתוח לניתוח מעקף קיבה. בכל מקרה הניתוח לא יצליח אם לא תשתני. נא להתקשר ל-037645444, אשמע ליעץ ולעזור

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה