כאבים בקיבה ובכתף שמאל

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

05/04/2017 | 10:21 | מאת: עדן

דר סקרן שלום רב, אני עברתי ניתוח מעקף קיבה לפני שלושה חודשים. בתקופה האחרונה אני סובלת מכאבים בקיבה ובכתף שמאל. דבר שמפחיד אותי מאוד. מה ההמלצות שלך לגבי זה? האם התפתחו אצלי בעיות מסויימות?

שלום, בד"כ אין כאבים, יש הרבה סיבות. אפשר לחלק את הסיבות לסיבות קלות וסיבות קשות כמו דלף או דימום או כיב. ממה שכתבת נראה לי שמדובר בבעיה לא קשה. בבקשה להקפיד לקחת לוסק 20 מ"ג פעם ביום. לשמור על דיאטה, הרבה נוזלים.

05/04/2017 | 16:33 | מאת: עדן

סליחה רק שהעניינים יהיו קצת ברורים האם אני צריכה לגשת למיון לבדוק זאת ? האם דלף או דימום יכולים להתרחש אחרי שלושה חודשים מהניתוח? ואם כן מה הסימנים לדלף או לדימום?

שלום לך, אני כתבת שנראה לפי התיאור שלך שמדובר בבעיה קטנה והמלצת על לוסק 20 מ"ג פעם ביום ולקבוע אצלי תור למרפאה. אם את לא מרגישה טוב, החום גבוה , הכאב לא נסבל, הדופק מעל 120 לדקה אפשר לפנות למיון.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה