שאלה לד"ר נאסר סקרן אחרי מיני מעקף

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

25/03/2017 | 22:22 | מאת: עינת

שלום ד"ר נאסר סקרן, ניתחת אותי לפני פחות מ3 שבועות(מיני מעקף). לפני כ3 ימים חזרו לי כאבים ודקירות ברום הבטן וחוסר תאבון כמו שהיו לי כמה ימים לאחר הניתוח. האם צריך לבדוק את זה? תודה

שלום, כאבי בטן לסירוגין, בחילה ולפעמים הקאה יכול להיות ובד"כ זה עובר. יש סימנים מדאיגים יותר כגון: חום גבוה, כאב בטן פתאומי עם הקרנה לכתף, דופק מעל 120 לדקה ואלו סימנים משביעים על בעיה קשה. צריך לקחת נקסיום 20 מ"ג פעם ביום במשך 3 חודשים. כלכלה לפי המלצת הדיאטנית. בכל שאלה אשמח לענות.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה