קיצור קיבה וריפלוקס.....

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

10/03/2017 | 01:25 | מאת: רוזין

שלום ד"ר אני בת 20 בתהליך לניתוח קיצור קיבה עשיתי כל הבדיקות הנדרשות והכל עבר טוב אבל בבדיקת גסטרוסקופיה אמר לי הרופא שאני סובלת מריפלוקס וצריך לקבל תרופות , רציתי להבין האם יש בעיה או מניעה לעבור ניתוח בריאטרי עם ריפלוקס ? ואם קיבלתי תרופות אולי זה יפטור את הבעיה ?!

שלום, ריפלוקס הוא מצב כרוני במערכת העיכול, בו חומצת קיבה או תוכן קיבה עולים למעלה לכיוון הוושט. מעבר תוכן הקיבה החומצי גורם להופעת סימנים שונים, והאופייני שבהם הוא צרבת. ניתוח מסוג טבעת או שרוול חכול להחמיר את המצב. אני ממליץ על ניתוח מסוג מעקף קיבה שהוא ניתוח אידיאלי לירידה במשקל ולטיפול בעעית הרפלוקס. נא להתקשר ל-037645444 למרפאה שלי אשמח לעזור.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה