כאב בכתף שמאל לאחר מיני בייפס

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

03/03/2017 | 18:21 | מאת: דליה

דר סקרן נותחתי על ידך מיני בייפס לפני 3 שבועות .מרגישה טוב באופן כללי. לעיתים קרובות בזמן האוכל סובלת מכאבים בכתף שמאל עם הקרנה לאוזן. הכאב נמשך כמה דקות ולאחר מכן עובר. בבדיקה לאחר 10 ימים מהניתוח הרופא הבודק אמר שיעבור. האם כך או שצריך בדיקה מעמיקה יותר. מצפה לתשובה.

ערב טוב, כאבים בכתף יכול לנבוע מכמה סיבות: 1- מתיחת הכתף בזמן ניתוח 2- אויר בחלל הבטן לאחר הניתוח שעושה גירוי לסרעפת וזה מקרין לכתף כל עוד היום תקין, הדופק בטווח התקין ואין כאב בטן לא צריך לפחד, הכאב יעבור.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה