כחודשיים אחרי ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

23/02/2017 | 16:45 | מאת: מאיר

עברתי ניתוח שרוול לפני כחודשיים וירדתי 26 קילו האם קצב הירידה לא מהיר מהרגיל והאם ישנם סיכונים בקצב מהיר של ירידה במשקל נ.ב. לפני הניתוח שקלתי כ125 קילו תודה מראש

שלום, אין מה לפחד. טוב שאת יורדת בקצב מהיר, עדיין המשקל שלך מעל 100 ק"ג. כמה שאנחנו קרובים לניתוח הירידה היא מהירה ולאט לאט הירידה תהיה איטית. אחרי שנה כמעט ואין ירידה. לי חשוב לשים לב לכמה דברים: 1- לשתות הרבה מים 2- פעילות פיזית לספורט בכדי לשמור על מסת השריר 3- לקחת מולטיויטמין 4- להיות במעקב צמוד אצל דיאטנית 5- כמובן מעקב כל 3 חודשים אצל המנתח במשך שנה ולאחר מכן פעם בחצי שנה ואחרי שנתיים הביקור יהיה לפי הצורך

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה