ניתוח קיצור קיבה ופרניזון

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

18/02/2017 | 22:38 | מאת: ימית

שלום. כל חיי הייתי בהשמנת יתר גבוהה אך בשנה וחצי האחרונות חליתי בסרקודיאזיס ומאז התחלתי לקבל פרניזון במינונים משתנים כעט הbmi שלי הוא 64 אני לא מסוגלת לעשות דברים יומיומים השאלה שלי שלי מה הסיכוי של הצלחת הניתוח כשאני לוקחת פרניזון אציין שהעלתי יותר מ50 קילו מאז שהתחלתי את הטיפול. מה הסיכונים להכנס לניתוח עזה כשיש לי מחלת ריאה פעילה אשמח לתשובתכם.  תודה מראש

שלום, מדובר בהשמנת יתר חולנית קשה. ה-BMI מאוד גבוה. אתה צריכה חהבין שהשמנה היא לא רק בגלל הפרידניזון. את צריכה להשתנות. יש לך מחלה ריאתית קשה והסיכון הניתוחי גבוה מאוד. אני ממליץ לך בהתחה לפנות לדיאטנית, לנסות להתחיל אורח חיים בריא. לנסות לרדת במשקל. במידהותצלחי אפשר לפנות ליעוץ רופא ריאות בשאלה אם את יכולה לעמוד בניתוח. בהצלחה

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה