כוויה דרגה שניה עמוקה מאגזוז

דיון מתוך פורום  פצעי לחץ, פצעים קשיי ריפוי ורגל סוכרתית

09/06/2013 | 10:37 | מאת: מיקה

שלום, לפני שלושה ימים נכוותי מאגזוז חם בגב כף רגלי הימנית (4 ס"מ).הרופא אמר לי שהכוויה בדרגה 2 עמוקה שכן בהתחלה לא כל כך הרגשתי את האיזור. הורידו לי את הבועה מעל הכוויה והתחלתי לטפל בה. אמרו לי לחזור תוך שבוע לכירורגיה הפלסטית להערכה. השאלה שלי היא האם זה אומר שאצטרך השתלת עור וודאית? אני דורכת רגיל על הרגל,הכוויה שורפת וכואבת (שזה טוב כי אני מבינה שהעצבים לא נפגעו) אבל אני מזיזה את הרגל לטווחים מלאים ודורכת עליה באופן מלא. חשוב לי לדעת כי אני רקדנית וגולשת גלים אני לא מסוגלת לחשוב על הטרייה.כוויה דרגה 2 עמוקה בגב כף הרגל יש לה סיכוי ללא השתלת עור? (אני מורחת גם סילברול)

09/06/2013 | 10:41 | מאת: מיקה

C:\Users\Orli\Desktop\IMG_9508.JPG זו תמונה של הכוויה מאתמול בלילה לפני החבישה.

מנהל פורום פצעי לחץ, פצעים קשיי ריפוי ורגל סוכרתית