כוויה ביד מהתנור

דיון מתוך פורום  פצעי לחץ, פצעים קשיי ריפוי ורגל סוכרתית

13/08/2012 | 15:33 | מאת: בר

לפני כשבוע וחצי נכוויתי ביד (בחלק הפנימי) ומאז טיפלתי בכוויה כמו שנאמר לי באמצעות משפחות פד פרפין וחבישה תמידית. נראה היה שהכוויה כבר מחלימה רק שאתמול בערב נרדמתי מבלי לחבוש את האיזור והיום התעוררתי בבוקר ובמרכז הכוויה הופיע מעין שטף דם נפוח מאוד...מ אני אמורה לעשות? תודה

14/08/2012 | 17:44 | מאת: טל

נסי ג'ל בשם פלאמינל. שמתי לבת שלי אחרי כוויה שלא נרפאה עם חבישה שעשו לה בקופ"ח. תוך כמה ימים הכוויה נרפאה לחלוטין. אני לא לא יודעת אם יש את זה בקופת חולים. אני קניתי בסופר פארם באופן פרטי. בהצלחה

מנהל פורום פצעי לחץ, פצעים קשיי ריפוי ורגל סוכרתית