פצעים בכפות הרגליים עם הפרשות וגירודים

דיון מתוך פורום  פצעי לחץ, פצעים קשיי ריפוי ורגל סוכרתית

04/07/2012 | 19:15 | מאת: יואב

שלום אני מאוד מעוניין לדעת ואולי לקבל הכוונה לאמי . אמי סובלת מסכרת כבר הרבה זמן מאוד היא כ 3 שנים היא סובלת מפצעים בכפןת הרגליים עם הפרשות וגירודים . כולל גם בידיים מים פטריות . האם יש קשר בין הסכרת לעניין והאם יש בדיקות מסויימות שיכולים להמליץ לראות מהיכן הפצעים מופיעים ולמה שמח מאוד לקבל תשובה תודה חגי

04/07/2012 | 21:29 | מאת: ד"ר משה קוליקובסקי

שלום רב , יש הבדל קליני בין פטרת לבין פצעים וקשה לתת אבחנה והמלצה לטיפול מבלי לראות את ה"פצעים" . פצעים בכפות רגליים בדר"כ אינם מגרדים ולכן אני נוטה לחשוב שמדובר בפטרת . גם לפצעים וגם לפטרת יש דרכי אבחנה ודרכי טיפול יעילים . אני מציע לפנות לייעוץ של מומחה לפצעים ורגל סוכרתית אשמח לעזור בברכה, ד"ר משה קוליוקבסקי

מנהל פורום פצעי לחץ, פצעים קשיי ריפוי ורגל סוכרתית