פצעי לחץ וחוסר תחושת אחיזה בידיים בעיה בעמוד שדרה צווארי

דיון מתוך פורום  פצעי לחץ, פצעים קשיי ריפוי ורגל סוכרתית

26/05/2018 | 23:51 | מאת: אסנת

שלום אבי בן שמונים ובחצי שנה האחרונה איבד תחושה בידיים .ולאחר בדיקות נאמר שצריך לעבור ניתוח בעמוד שידרה צווארי בשבוע האחרון צצו לו פצעי לחץ המלווים בכאבים עזים. רוצה לקחת אותו לרופא מומחה בראשון לציון אפשר לקבל פרטי רופאים המומחים בפצעי לחץ ? תודה מראש שבוע טוב

שלום הטיפול המומלץ הוא באמצעות שקיות חיצונית של אוזון דר דיין 036496888

08/10/2018 | 16:38 | מאת: נח רב חן

מרפא לפצע שירות רופאים ואחיות פצע . מגיעים לטיפולבבית. אני קראתי להם לטיפול באמא שלי ברחובות. היו מאוד שירותים ומקצועי. 08-6386414

מנהל פורום פצעי לחץ, פצעים קשיי ריפוי ורגל סוכרתית