תוצאות בדיקות לתפקודי כליות

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

14/12/2016 | 11:29 | מאת: מלי

שלום רב לכן רופאות יקרות אודה לכן מאדדד על הסבר קצר בקשר לבדיקות ובעיקר האם יש לי מקום לדאגה? אני בת 65 להלן התוצאות: כימיה בשתן Albumin/creatinine ratio 0 Creatinine (U) /24h 0.7 Creatinine Clearence Test 78.4 Urine Volume 2700 כימיה בדם Creatinine (B) 0.62 Albumin (B) 4.4 אנדוקרינולוגיה TSH 3.42

מלי תוצאות הבדיקות ששלחת אינן מעוררות דאגה – הן תקינות. עולה חשד שאולי איסוף השתן לא היה שלם ב 100% כך שככל הנראה פינוי הקראטינין הוא גבוה יותר. ליל מנוחה

15/12/2016 | 10:04 | מאת: מלי

מודה לך מאד על התשובה המהירה והמרגיעה

מנהלי פורום נפרולוגיה