צ׳סטה עם מחיצה דקה עדינה

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

24/03/2024 | 16:19 | מאת: אמנון

שלום, אני עובר מידי שנה סונר כליות בכל פעם הבדיקה עם ממצא של צ׳סטה של ״מחיצה דקה ועדינה״ האורולוג הודיע לי שיש להקפיד ולעקוב אחרי ממצא זה מכיוון שהתוצאה יכולה להיות סרטנית כדי לעמוד על המשמר טוב יותר אני שואל אם יש אמצעי צילום טובים יותר מעבר לסונר הרגיל.

אולטרסאונד הינו כלי מעקב טוב אחר ציסטות. לעיתים האורולוג יפנה לבדיקת סיטי להגדרת הציסטה והסיכון להתפתחות ממאירות. זו שאלה שיש להפנות לאורולוג המטפל

מנהלי פורום נפרולוגיה