האם אני צריך לחזור לרופא?

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

20/03/2024 | 13:33 | מאת: רוי

שלום, הייתה לי רמת ציטרטים נמוכה בשתן, שתיתי מיץ לימון ועשיתי בדיקה חוזרת citrate - urine 24h 371/mg ל2 ליטר, בטוח הנורמה. citrate-u sample 186mg/l לא יודע מה זה. השאלה שלי היא האם אני צריך לחזור לרופא? או לא חייב כי זה בטוח הנורמה אחשב?

מניחה שנמדדה רמת ציטראט בגלל נטיה לאבנים. גם אם רמת הציטראט תקינה עכשיו זה דורש מעקב, משום שיש גורמים נוספים ליצירת אבנים. גם אם לא זו הסיבה, רק הרופא המטפל יכול להחליט האם המצב הרפואי שלך דורש המשך מעקב או לא

מנהלי פורום נפרולוגיה