תוצאות אולדרסאנד מה זה ?

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

18/03/2024 | 10:19 | מאת: אודליה

שלום עשיתי לפני חודש אולדרסאנד כליות כמובן שתתי מים לפני והכל אני בת 30 ואני תמיד סובלת מדלקת בשתן כל חודש עברתי גם אישפוז ביתי בחודש 2 תוצאות האולדרסאנד : הכליה הימנית ברוך ה' הכליה שמאלית - בגודל תקין, פרנכימה שמורה. גודש קל של מערכת מאספת. לא הודגמו תהליכים. לא הודגמו אבנים. שלפוחית השתן - עם קיבולת רגילה, דופנות חלקים. אין לחץ חיצוני פתולוגי על דפנות השלפוחית. יש לציין שיש לי כאבים שם בכליה השמלאית מה זה ?

גודש קל במערכת המאספת הוא ממצא לא ספציפי, וכדאי לחזור על ההערכה לאחר ריקון השלפוחית.

מנהלי פורום נפרולוגיה