בדיקות עם תוצאות חריגות

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

26/02/2024 | 15:11 | מאת: מישהי

שלום רב אני בת 52 עם פיברו לאחרונה עשיתי בדיקות דם ושתן בשתן יצאה קראטינין 31.3בהשך של בדיקת השתן רשום לא ניתן לחשב לדעתי נשכה להם המבחנה . בבדיקות דם UREA 57 CREATININE 1.07 URIC ACID 6.2 POTASSIUM5.70 בפעמים קודמות שעשיתי בדיקות היה רק קראטינין בדם גבוהה ואמר שאני כנראה לא שותה מספיק אבל עכשיו התוצאות שונות הוא לא מתקשר להגיד שיש משהו לא בסדר וגם אין תורים אשמח לעזרה. תודה מראש

אני מציעה שתפני לרופא מטפל שזה בהחלט יכול להיות רופא משפחה. רמת האשלגן בדם קצת גבוהה (יכול להיות טעות מעבגה/טכני) אך כדאי לחזור עליה ראשית

מנהלי פורום נפרולוגיה