חלבון ממש ממש גבוהה בשתן

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

15/02/2024 | 14:26 | מאת: אלמוג

היי, מזה כשבועיים ו3 בדיקות שתן שעשיתי אני מקבל חלבון 100 בבדיקת שתן (הערך הכי גבוהה שהאפליקציה מראה). נתבקשתי לעשות איסוף שתן, נאסף ליטר שתן, כמות החלבון היא אסטרונומית. תוצאות: Protein (U)/24 hr - 2743.2 (נבדק פעמיים) Creatinine- 1.41 Protein / Creatinine - 2086.65 תפקודי כבד בבדיקות דם תקינים, ESR תקין, בלוטת התריס לא תקינה אבל אני לא יודע אם יש קשר.

15/02/2024 | 17:41 | מאת: אלמןג

פרטים נוספים: בן 31, ללא מחלות רקע, בריא בדכ. סימפטומים: כאבי מפרקים כבר חודשיים, עייפות. תוצאות נוספות: כימיה בדם: Protein Total - 6g/dl Albumin - 3.6 g/dl Platelets - 147 10*3/micl Lymphocytes % - 21.2% כימיה בשתן: Albumin/creatinine ratio - 824.52 mg/g creat. Protein / Creatinine - 1400.89 mg/g creat. אנדוקרינולוגיה: TSH - 8.76 mlu/l Thyroid Peroxidase Ab - גדול מ 1300 IU/ml תפקודי כבד ALT, AST תקינים.

עליך להגיע לברור נפרולוגי במהרה. פנה לרופא/ה המשפחה. אם אין אפשרות לקדם ברור קהילתי מהיר בוודאי תופנה למיון לצורך החלטה על אישפוז לצורך המשך ברןר.

מנהלי פורום נפרולוגיה