איסוף שתן עם חומר משמר

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

25/01/2024 | 17:54 | מאת: ליאת

דר שלום .בת 58 יש לי ציסטה בבלוטת המגן עוברת כל שנה ביקורת השנה הרופאה ביקשה ממני לבצע איסוף שתן התוצאות creatinine u 24 876 calcium u sample 7.5 calcium -urine 24 127 phosphorus u 24 423 phosphorus u sample 25 creatinine u sample 51.5 האם תקין ? תודה

קשה להתיחס בלי להכיר את מטרת האיסוף. אולי יש פעילות יתר של בלוטות שנמצאות ליד בלוטת המגן. באנגלית הן נקראות parathyroid, אם יש יתכן שהיא רצתה לדעת האם יש לך היפרקלציאוריה שזו הפרשה מוגברת של קלציןם בשתן. זו יכולה להיות סיבה להפנות אותך לניתוח. לפי האיסוף (שאנני בטוחה שהיה שלם, תלוי במסת השריר שלך),אין לך. מציעה שתבררי מול הרופאה שמכירה אותך.

מנהלי פורום נפרולוגיה