שתיה של 2 ליטר ותחושת דגדוג בגב

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

06/01/2024 | 22:01 | מאת: אור

שלום, עם כליה אחת אחרי כריתה. הנפרולוג אמר שאני לא שותה מספיק, ושעלי לשתות 2 ליטר מים ביום. התחלתי להקפיד יותר ושמתי לב שלא פעם אחרי שתיה יש לי מעין דגדוג בגב, תמיד רק בצד של הכליה. רציתי לשאול מה זה ואם זה עלול להיות קשור לחיידק? וגם- האם 2 ליטר מים זה לא יותר מדי? בעבר שמעתי להקפיד על לא יותר מליטר וחצי.(שתיתי מעט מכך עד להוראה של 2 ליטר מים ביום)

2 ליטר זה מצוין כל עוד אין הפרעות במלחים, מניחה שהנפרולוג הנחה לשתות כמות זו לאחר שראה את הבדיקות. לא רואה קשר בין השתיה לכאבים.

מנהלי פורום נפרולוגיה